Routebeschrijving

Innovatiecentrum Beroepsonderwijs Arbeidmarkt (ICBA) is gehuisvest nabij de Radboud Universiteit en de Hogeschool Arnhem Nijmegen net buiten het centrum van Nijmegen. ICBA is goed te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. U kunt gratis parkeren op het kerkplein naast het gebouw waarin ICBA gevestigd is.



T
rein
Vanuit het centraal station in Nijmegen kunt u tweemaal per uur de stoptrein richting Boxmeer nemen en uitstappen op station Nijmegen Heijendaal.

Bus
Vanuit het Nijmegen Centraal zijn er verschillende bussen naar Station Heijendaal waaronder de Heijendaal shuttle (lijn 10).
Verder kunnen automobilisten gebruik maken van de snelle pendelbus Waalsprinter. Deze pendelbus rijdt van P+R Waalsprinter via de busbaan over de Waalbrug naar het centrum van Nijmegen en vervolgens non-stop naar Station Heijendaal.

Vanuit station Heyendaal
U gaat de trap op, linksaf de Heijendaalseweg op en vervolgens achter het Technovium meteen links, de Professor Bellefroidstraat in.
Die volgt u met de bocht mee tot het kruispunt met de Groenewoudseweg. Daar steekt u over en dan bevindt u zich in de Prof. Molkenboerstraat. ICBA vindt u meteen na de kruising aan uw rechterhand.

 


Contactgegevens


Prof. Molkenboerstraat 9
6524 RN Nijmegen

Tel (024) 382 32 32
Fax (024) 382 32 49